Digitalisering, vi tilbyder online sparring, og er bevidste om din tid

Online sparring

Effektiv og personlig sparring online

Hos Konsulenthuset Sirhc tilbyder vi også online forløb, som kan kombineres med resten af vores produktportefølje. Det er både en bæredygtig og effektiv måde at arbejde på. Vi opnår faktisk mellem 20-30% øget effektivitet for vores kunder, ved at gøre dele af produktporteføljerne online.

Produktporteføljer hvor det kunne give mening at lave online sparring:

Sparringspartner

Hvilket er en 12 måneders udviklingsforløb, med månedlig sparring, hvor vi kan afholde hele eller dele af forløbet med online sparring.

Klippekort (link er på vej)

Som er muligheden freelanceren, salgskonsulenten, salgschefen, iværksætteren, ja alle hvor pludselig sparringsbehov opstår, fra tid til anden.

Salgschef

Som er en interim salgs kompetence, hvor vi over en aftalt periode, giver jer struktur og giver et godt salgsmiljø.

Her får du altså målrette sparring – og du skal ikke bruge tid på unødig transport, og kan deltage hvor du er. Om det er på kontoret, hjemme, i bilen eller hvor du end måtte befinde dig. Det er fleksibilitet, der gavner dig.

Helt praktisk

Den online sparring kører på Teams, hvor du blot skal benytte det link vi sender. Selve sessionen tager den tid vi skal bruge, og alt efter hvilket produkt der ønskes. Men vi vil altid have en fast aftale inden sessionen startes.

Efter sessionen sender vi et referat af hvad vi har snakket om, og eventuelle opgaver der skal kigges på inden næste session.

Prisen afhænger af hvilket produkt du har brug for, og tager derfor udgangspunkt i det valgte produkt, hvor den online sparring er en del af produktgruppen.

Kontakt os – så taler vi om det.

Se også Sparringspartner – og mulighederne der.

error: Sitet er beskyttet !! Kontakt os for brugen af vores indhold.