Outsource salg, freelance salg

Virksomheds- og personaleudvikling

Få andre øjne på jeres virksomhed, der giver overblik og forandring. Med struktur, strategi og den rette eksekvering vil vi hjælpe jeres virksomhed med at udvikle sig.

Personalet er de bærende kræfter for virksomheden, og det må man endelig ikke glemme. Derfor har vi redskaber der fortsat kan udvikle og fastholde dem hos jer.

Udvikling og optimering

Virksomhedsudvikling

I processen tages der altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, dvs. at der altid vil blive arbejdet ud fra virksomhedens vision, mission, mål og værdigrundlag. På den måde bliver processen skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Vi analyserer og evaluerer, og ud fra det skaber vi udviklings muligheder i henhold til jeres mål og ønsker.

Kontakt os, for yderligere info.

Salgsseminar

Vi laver salgsseminarer, som bliver tilpasset den enkle virksomheds behov. Indholdet bliver fastlagt i samarbejde med medarbejdere fra salgsafdelingen samt ledelsen, så får vi et øjebliksbillede af virksomheden samt deres ønsker.

Kontakt os, for yderligere info.

Salgstræning

Trænger du eller dine medarbejdere til at få finpudset salgsevnerne, så hjælper vi med enkle og brugbare redskaber.

Vi tager udgangspunkt i den enkle medarbejder og kigger på de problematikker evt. kunne være. Der er hos mange virksomheder et øget fokus på salgsprocesserne, og sælgerens resultater. Det er på sin vis ret godt, så længe man bare husker at holde fokus på den enkle medarbejder. Derfor laver vi individuelle træningsforløb, med fokus salgsresultater, salgsindsatser og kompetenceudvikling.

Så hos os finder I ikke en standard pakkeløsning, vi tilpasser altid opgaven eller opgaverne til de specifikke medarbejdere.

Kontakt os, for yderligere info.

Tilbage

error: Sitet er beskyttet !! Kontakt os for brugen af vores indhold.